Friday, June 3, 2011

YEZZ : PART II

Little Things That You Do [ THAT ANNOYS ME ]


  • Busy with you gadgets = Baik takyah keluar kalau korang sibuuuk dgn bnda lain & bukan nya focus kepada org sekeliling -.-
  • Itu privasi saya lahh! = kgkawan mmg tergolong dlm category special tapi tu tak bermaksud korang boleh bukak INBOX & SENT ITEM dia and baca sesuka hati korang. *erhhh i hate this
  • kaki potong = kawan korang cakap sikit then korang terussss potong apa dia cakap and slumber cakap 'ehh bosan lah. tuka topic lain boleh ke?'
  • Aku begini & Aku begitu = Tak habis habis story pasal korang. Start dari family smpaaaai lah ke BF. Apa jadah nya ni?
  • I'm such a genius = Tak perlulah berulang ulang kali cakap korang ni hebat lah, superb lah. Ye lah mcm menerangkan kehebatan diri kepada org lain walhal org lain tuu mmg dah menyampah sgt ni!
  • Hatinya disakiti = Nak buat jokes. Tapi jokes tu tahap serius tahap tak ingat lah -.- Sampai mmber korang terasee. Bahaya tu. Nak gurau, biar bertempat Hokay?
  • Ha? apa dia? Ulang sekali lagi? = Aihhhhh bak kata org klatey. Nyekit molek! HAHA. Bayangkanlah, kalau mmber korang tuu dah panjang nih cerita ni. Then mmber mmber yg lain ni eksaited dga ni. Tetiba korang cakap gitu. Tak ke dah menyusahkan yg lain utk tunggu mmber tu explain dekat korang padahal salah korang aa sebab tak focus ! Grr -.-

S E K I A N :)

Wrote by ;
SekdaBUGS

No comments: