Friday, June 3, 2011

YEZZ : PART III

UBAT PATAH HATI ALA ALA SELEBRITI .

-Patah hati memang sgt sgt sakit. Lebih lebih lagi kalau first love korang. Menangis sampai bengkak mata pun tak de guna dah. Korang kena anggap tu mcm lumrah bercinta. Tak sah kalau tak break up. Betul? Sebab kadang kadang lepas kita break up baru kita sedar salah masing masing & buat kita lebih matang :') *cehh sekda




RihannaRobyn Pictures, Images and Photos (Rihanna) - Bercuti bersama keluarga. Bercuti bersama keluarga adalah ubat yg paling mujarab aa buat Rihanna. Setelah clash dgn BF dia Matt Kemp, Rihanna pegi holiday dgn family terchenta ke Barbados. *donno where but im sure it is a beautiful place. Dia maen jetski & sun bathing bersama family utk mengembalikan mood beliau. Bernas nyaa!


  • Blake Lively Pictures, Images and Photos (Blake Lively) - Jadi sahabat baik. Siapa kata bila dah putus tak boleh jadi kawan baik? Blake Lively ni & BF dia mmbuktikan bahawa biar pun cinta dorg terputus di tengah jalan *cehhh* tapi dorg tetap bole jadi BEST FREN. Smpai Blake buat kejutan Birthday utk EX BF dia. HAHA menarik je kan?

  • nikki reed Pictures, Images and Photos (Nikki Reed)  - Fokus kepada karier. Bg dia, apabila dah putus kan, byk kegiatan yg tergendala boleh buat balik, hee. So dia boleh hangout dgn mmber mmber dia, gossip gossip sikit. Salah seorang bintang filem 'Twilight' ni lebih menumpukan kpd kerier nya apabila dia dah break up :p


  • Leighton Meester -3- Pictures, Images and Photos (Leighton Meester) - Bacalah yg nie ! Leighton says : "I think that the importance of love is really strong for me in my life, whether it's a guy or friend or just mu puppy. I think love changes you over time, and whether you have good or bad experiences, you always grow. And learnt from it" *terbaik!



  • Taylor Swift Pictures, Images and Photos (Taylor Swift) - Lebih kreatif. Putus tak bermakna semakin menurun. Tgk laa taylor swift. Semakin kerap dia ditinggalkan oleh BF dia. Semakin byk lagu best best dia boleh buat. Sesi luahan perasaan melalui cerpen, puisi, lagu adalah yg terbaik sebenarnya. So, ada benefit jugak lah dia selalu Break up! HAHA! Lgu dia pun meletop je kan? :p
Sekian.

Wrote by ;
sekdaBUGS


    No comments: