Tuesday, July 3, 2012

Wednesday, December 28, 2011

Serious shit

Hey bosang ahhhh dengan mamat tuh!
Tetibe nak menyibok dalam segala hal segala komen aku buat hey whatthehell ?
Cam serabut jeee,

Eh sorry, ASSALAMUALAIKUM ;)
Sory ter emo sikit sayangs. Geraaaaam!


Okaylaaaaa nothing much ;)
Bye .

Friday, December 23, 2011

Both of them look good togetheeer :)

Hye, Assalamualaikum :)
Sy baru jee lepas tengok rancangan serasi bersama kan , and nak tau tak ? ada 3 pasangan yg masuk . Salah satu nya ialah JOHAN & pasangannya Ozlynn . Then diikuti dengan Lan (Kristal) & Isterinya *tak ingt nama dan juga Siti Sarah & Syuib raja lawak tuu ;D Semua contestant mcm klaka lawak je kan ? Isteri Lan kristal tuuu cun sangat okay , and dia bertudung :) So memang sangat manis . Ozlynn pun lawa jugak . Entah macam mana la dia hidup dengan laki lawak macam Johan tu . But , dia cakap , senanye Johan tuu sngat serius yea kat rumah :) Lain la dengan dia & kawan kawan , ehee .


Btw ni gambar Lan kristal dengan Isteri dia tu , sumpaaah Isteri dia cantik sngat . My mom cakap muka dorang nak sama soo sejuuk mata memandang & kebanyakan org tua-tua cakap , muka sama ni kekal sampai akhir hayat . Harapa macam tu lah,Amiinn :)


Ni pulak Syuib dengan bini dia, Siti Sarah. hehe ;D macam comel sangat sebab dua-dua kecik okey ! Sarah pun kecik Syuib tu pun tinggi sejengkal jee dengan Sarah hehe . Adoy comel . Kira dalam geng sepah dia dah majuu selangkah kehadapan kan ? Btw nampak tak perut Sarah yg memboyot tu ? Dia pregnant and rasanya tgh sarat mengandung tu ! Ngeee , Haraap dorang kekal jugak :)




Dorang nampak sesuai sangat kan ? And this is the winner for Serasi Bersama- Johan & Ozlynn :) Dorang memang serasiii sangat and Ozlynn tu memang cun sangat . Dia cakap dia tak pernah pandang pun apa yg johan ada, apa yg Johan bagi kat dia itu dah cukup sempurna. Ain't that sweeet ? And Johan pulak cakap , dia suka tengok Ozlynn senyum , gelak , marah , hangin , and semua di suuka, Igt apa. Sweet jugak Johan tu tau ? :) Yg pastinya Ozlynn cakap , dia sangat suuuuka PERUT Johan . Sumpah lawak hihi! =.=


Thursday, December 22, 2011

Crazeeeeeey

Ths thang driving me crazeeey! ish3 . menyesal aku jalan dekat Tumblr tadi . Kan dah jumpa! Haktuuuih ! =='









You know wht aku ni macam org yg tk semanggg langsung nak skolah . Asyik nak fashion-fashion-fashion =='
HAHAH macam apa jee kan ? Okey xpee .
Stpm nanti siap laa korang aku ganyang habis-habisan! HAHA.


Aww and this is for my sayang :)
Ecehh sweet lah tu en ? Bagi dalam gambar jee ha . Ekau ado? Tak ado punyo ! Hehe 
k lah , kbaiiii . Malam ni pulak eh .


Wednesday, December 21, 2011

Hai encik

Hai encik , encik sweeeeeet ! Pakcik sweet , awak amik kursus sweeet eh ? kenapa awak sweet sangat ? AHAH sorry lah sebab saye dah cair . Sorrrrry ?



Saya lama lama tido makan, mandi semua senyum sorg sorg tahu ? Awak punye pasal la ni =='
kbai syg awak <3

Wednesday, November 30, 2011

Awak..

Just wanna let you know, I do LOVE you :'(
But I know, awak buat buat buta sebab awak memang tak nak tahu apa saya rasa .
Thankyousomuch .






Kbai :)