Saturday, June 4, 2011

Patung comel comel :)

Haa. Post ni special untuk LAPIH, ANIQ, ABU. Korg pun tak terkecuali yep! HAHA.
Ni lah calon calon hadiah yg korg bole bagi kt aku. *hamekkau, padan muka! Teeeheee XD

Ini DOODOLLS 



Cupido Baby Pictures, Images and Photos

Cupido Headrest Pictures, Images and Photos

doodolls Pictures, Images and Photos

Comel je kan? Dia mcm hand made kot. Eh mestila handmade kan? Aduh comel kot :D suka suka sukaa! mmg nmpk comel jea kan? I want one pleaaaase? ;)


Okay ini DANBO 

danbo Pictures, Images and Photos

Danbo! Pictures, Images and Photos

* Okay ni DANBO. Tak silap lahh DANBO ni MUSUH DOMO. Dia mmg selalu cari gaduh dgn domo ;) Ngehahaa :D Dia comel je kan? Kayu kayu mcm tu. Macam LEGO. Haha! Bila sebut pasal DANBO ni. It reminds me to someone. Hurmm sape ek? Ngeee :P


INI ANGRY BIRDS 

Photos Pictures, Images and Photos

angrybirds Pictures, Images and Photos

angrybirds Pictures, Images and Photos

* Ni angry birds. Feveret adek aku ;) HAHA kalau kt kelantan, kt parkway ade jual yee korg! OH GOD comel laa angry birds ni. Heeee. Korg jgn igt kelantan ni lambat smpai pape. HAHA senanye mmg lambat sikit tapi tak la KUNO okay? cakap la kelantan kuno. Aku pijak nnti kang ;) Ngehaha. Papeponn, ANIQ, ABU, LAPIH. haa sila la yea, Hihi :D 


Sory post kali ni mcm bangang sikit. Aku ade frust ng sumthing sebab tu POST mcm meraban sikit. Sorry taww? Pape pon aku pon mengharap kan yg terbaik hokay? Aku kreatif atas kertas tapi atas lappy aku lembab sgt -.-*cehh sekda. bangga la kau. HAHA


Aku tunggu taw, Hee
Kbyeeee :D

No comments: