Saturday, June 4, 2011

OHH MY PRADA !

Haha, sorry lah aku baru tau kot. Yg domo ni ade wane pink! Pasangan Domo-kun ialah Domo-san ;)
Sebab dia pmpuan kan so its Domo-san ! *betoi ke tak aku taktahu. HAHA.

DOMO-KUN EATS COOKIEE. Pictures, Images and Photos


domo-kun Pictures, Images and Photos


Domo-Kun Hoodie. Pictures, Images and Photos

*Whoaaa sejujurnya aku sgt sgt sgt SUKA DOMO ini! Look at the shoes. Sweater ni! Aduhh! Comel sesangat kowt :P HAHA dah lah dia sebenarnya LIPAS hokay. Haha seminat minat aku kt DOMO, aku baru ada dia punya uncang letak phone && shirt je. Aduss I wish aku ada :



  • JEANS DOMO
  • RANTAI GELANG DOMO *segala accesories DOMO
  • CARDIGAN DOMO
  • SWEATER DOMO
  • BAG DOMO
  • CADAR DOMO
  • SELENDANG DOMO
  • COMFORTER DOMO
  • PENCUCI MUKA DOMO
  • SHAMPOO DOMO
  • AHH segala bagai DOMO ! :')
* Okay over selendang domo kan? Tapi kalau ada aku tak malu lah nak pakai ! Haha ! Waa tulun tulun. Kenapa DOMO is tooo expensive aa? Kalau aku ni kaya tak pe jugak kan nak kumpul semua DOMO ! -.- Kalau aa kan baju sekolah aku pun DOMO, omoo bahagia nya! Hehee. Ntah nape, bg aku DOMO ni sgt comel. Grr . Mak! I want mak.. I want it all .. !

2 comments:

FaAm said...

haha, baju skola domo? =="
skola domo ke?
:p

Sekda DOMO ! said...

HAHA i wish wujud sekola DOMO :p