Sunday, June 5, 2011

Stress aduhhh!

okay kalau aku post kt FB.
mesti ramai BOO aku.
so better aku post kt sini jek .


akademi fantasia tadi SUCKS mayn!
ade ke patot dy keluar kan ERUL instead of LENA.
oh puhliz aa.
apeeeeee ni :'(
nak nanges. sorry kalau over tapi tak adil sgt.
aku dah ah peminat ERUL !
apa salah nya kalau dy stay kan jee ERUL ?
masalah ouh -.-
bia jela dia pergi final.
ah tak adil hokay. ape niiiiiii !
GERAM. nak nges.
dah lah tadi peminat ERUL duduk tepi peminat LENA.
oh my god aku rasa mcm Grhh panasnya hati akuuuu!


Hm pape pun, kesian ERUL.
aku tak lahh fanatic sgt.
just nampak ketidak adilan di situ yew.
HUH --'
cukup gedik lena tu.
kalau best sgt aku takde lah heran pon Hokay!
da lah. aku frusssst ! :'(
Kbyeee .


AKU MMG MCM NI KALAU PASAL AF. Hahaaa :D
AKU HARAP HAZAMA MENANG ! BARU ADIL ! HOYEAAAH !
kaw timm :D

6 comments:

123 said...

hahahah...mmg2...aq pom xpuas aty glew...tkejut aq erul kua...walopom aq xmnt erul...tp xptt la dye kua...haih...tensen2

Hafiza Ishak said...

hey. saya datang dari page majalah yezz.
jom follow saya balik ?
momentsthatreplaced.blogspot.com
blog awak comel ^^
betul saya pun sokong..totally unfair !

Sekda DOMO ! said...

Aku setujuuuuu sgt Aniq -.- padahal ada yg lebih TEROK dr Erul kann?

Sekda DOMO ! said...

Ouh hafiza :P okay okaaay !

Peminat AF jugak keh? HEE :p

123 said...

hahaha...sekda...aq mmg pminat af..hak

Sekda DOMO ! said...

HAHA sama lahh dgn aku ! :P