Friday, November 11, 2011

Today :)

Assalamualaikum ;)
Morning!


Harini 11.11.11 and 11:11 am ;)
Hhah special ke tarikh ni? Gegey kat fesbuk, cakap 'Hey nakk couple harini, nak kahwin'. Tak tahan ada yg nak clash tuh! Hahah. Klau kahwin takpe, benda baik kann :)
Hmm, okay la okay. Just macam harini hari jumaat, Klau yg mengutarakan bnda ni kafir laknatullah, memang tak tahu nak cakap camne ah kot. Memang f--k GILA dahh. Lepas valentine pun dia dah rosakkan habis dah otak anak melayu, khususnya anak islam. Ni pasal ni pulak. Tapi harap laaa, semua org excited sebab tarikh ni, tunggu lagi 100 tahun pulak laa kan? Nanti 2111 kan ? Tak silap. Hidup lagi ke masa tuh? Err :D Means no ni, setiap 100 tahun je datang. So ikut hangpa la harini nak buat apa kee, kan. Couple ke, clash jee. Agak beruntung laa sebab still hidup harini, kann. Muhasabah sikit :p Rugi laa clash haritu. Baik clash harini. hewhew :D

Apapepun yang jadi, aku nak tunggu 20112011 pulak. Okey kan? Comel comel :B
Pukul 20:11, ehee malam ke pagi ke tak kesah. Masa tu nak couple ah, Hihi! *gatal disitu yeww
Alaa ikutla tarikh bila pun, doesn't mean anything to me :'(

Take care semua, Okbye

No comments: