Tuesday, August 2, 2011

puasa oh puasa ;)

currently, all the muslims puasa la kan sekarang. ke ada yg tak puasa ? hehe ;)
okay and currently sy rindu geng sy. cehh geng, bunyi gempak HAHAH .
ye la geng, Go;ssip. tgk sape bagi nama kan Myra kan?
here some photos that reminds me of u guys . ceh*
ye la, igt lagi. puasa. bab wadah aku paling igt. sahur dengan honey stars and choco milk! sedap.
lepastu berbuka terkinja kinja pergi padang bas. cari nasi.
helo? igt lagi tak kat mamat ayam bakar tu Bhaha ;P
betulla. mana nak carik wey padang bas. kelantan, tepi sekolah longkang besar belakang mydin tu je ade. kan?


eh, no photos. tak bole upload. ya alllaaaahh!
taik tol. nasib puasa. kalau tak, ng lappy ni aku telan =.=
memang mencabar kredibility aku lah lappy ni!
semalam lagi, haizz.
aku betul betul rindu anyss, pcjoh, bie, ilah, wadah, tiah, mcwa, munie, dayah, keqra, ielah, bella, and lain lain. peja n myra rindu sikit sebab selalu je msg and call even tak jumpa. why anys nama depan? *aku tau korang akan soalkan kenapa anyss kt depan bla bla bla hha. sebab, aku rindu pelik dekat anyss. see, fb dia. gamba cun melecun. hnya boleh lihat dia through fb. takmau taknak. nak anyss depan depan. byk dosa aku, sokmo ngumpat dia. sekarang rindu tahap apa ntah. keqra mcm mana pulak? dia ni pun sorang. jauhh tu memang tahap, ntah la. payah la nak faham. aku cuma sgt jealous dengan dorgyg dapat U sekali tu. macam bella, wadah, dayah, fasha, munie. kan best? its like bergabung balik after semua berterabur. semua mcm dah besar, dah cun, dah kurus *ehem peja* and tak sangka ada jugak yg kekal dengan his boyfie biar selama ni kena cemuh pun *anyss* and sekarang dia tu dah pandai hangout ni *wadah* and ada jugak semakin Hot dengan stuff stuff beliau *izni* *myraaa*. ada jugak makin TUFF *biee* and aku dah nampak bakal bakal cikgu bi *nick* begitu juga dengan bakal lawyer *bella* tak kalah jugak dengan bakal sek sek HS *fasha and others* aku? mcm ni la. still sekolah, wearing the uniform, the shoes, the tudung bulat ( stail maahad okay ) and angkut that books but a little bit thicker ( angkut buku mcm maahad jugak okay ). memang rindu. tu la dulu bila dekat bau TAHIK, bila jauh bau bunga. tapi, sumpah, guys. I just. Miss you. :')


pttffff : shit sekda. kau nangis apesal ? ;) I just cant hold my tears from dropping. 












tgk la ni,muka zaman muda. kita boleh nampak muka cun *peja*, muka gatal *anyss*, muka pecah *milyn* and *sekda*, muka bajet *bella* muka comel *keqra* muka selok *pcjoh* *munie*and *nick*. mana ada dah pakai mcm ni, mana nak cari kenangan mcm ni. hey korang. rindu kan? jauh mana pun korang, ni hati ni. ade je dekat situ :') situ? mana? hati korang lah! ;)

Comment

4 comments:

Anonymous said...

anyss said : huu ~ aq ngz taek !
asl ko tulih blog cmneh ! huuu ~~
waaaa~ ane korg sume . nk korg ! huu. go;ssip , aq minx mf ngat2.aq syg korang gle2.p aq xbani rpt ng korg sb aq tkt korg x3me aq da.siyesly aq rnduu korg.jles tgk korg hang sx.p aq xde.aq xde korg..even aq rpt ng owglen siyesly aq snanye nk ngat dk ng korg.huuu.korg slu wt aq senyum sowg2 especely munie ! huu.im sory.im sory.sorry :(

manura (: ONEW said...

SEKDA & ANYSS ! korang buat aku lapar balik taww even baru lepas makan banyak time berbuke tadi. aku lapar sebab aku nangis bace mende alah ni. aku rindu korang GILAA ! aku rindu waktu lepak kat pondok menunggu, waktu aku kene amek makanan kat kantin sorang2 untuk berbuka sebab aku sorang je yang period, waktu lepak kat bumbung, waktu main baling patrick anyss, waktu lepak rumah sewa sekda, waktu outing ramai ramai, waktu balik asrama lambat sebab pegi melawat nick kat hospital n banyak lagi. aku terlalu rindu korang. ENUFF ! aku menangis lagi nanti :'(

Sekda DOMO ! said...

sesungguhnya aku rinduu nak naik moto anyss curi curi and pergi kedai FASHION SERI INTAN tu :'(

Rindu nak jumpa Tok abah and Tok ma

Rindu nak teman bella jumpa Makcik Nik eh? *sebab dapat duet

Rindu nak lepak tepi longkang tyme exam

Rindu nak exchange barang dengan Anys sebab dia nak masuk BD

Rindu nak makan nasik ayam paprik kuning gila tu dengan munie, milyn, yehe

Rindu nak lepak mcm gila dekat pondok tu, rindu nak ngumpat cikgu cikgi BD

Rindu nak outing KB, berebut PC dekat cyber.

sekarang, aku sorg. aku dah takpayah nak berebut lagi. aku rindu nak berebut . :'(

graceAINA said...

hmm..nmpknye korg dh dpt rse pe yg kaina rse leps abes spm..abes skola mmg susa nk kumpul balik ngn kwn mse skola..even u sme tp kos len2 susa gak nk jmpe kdg2..lau u negri yg sme pun susa ble sume dh ade kwn baru n bt hal masing2..but syesly,zmn skola la yg pling best n xleh nk lpe..mse duk skola luh,kte rse nk cept2 kua dr skola tp skang ni ase cm nk msuk skola balik n nk hang out ngn kwn2 kt skola,,nk lggr sbrape byk prturn yg ade..hehe..lau bole xnk msuk u..nk je duk maahd tue tp xnk cikgu or warden yg strict n skema..nk duk lam dorm yg rmai2 org,,bt2 bsing..but now evrythng hv chnged.not same like before.OMG!!!ttibe air mata jatuh plak..uhuh..