Friday, August 19, 2011

Day 2 #Your Dream Wedding




2009Sexy New Wedding dress/gown & bridesmaid Size 4-32 Pictures, Images and Photos

omg cantiknyaa colour ;)

ni je la yg paling cepat bole cari 
takde la cantik sgt kan, hehee.
nak yg mcm gown kembang kembang, ape kan.
but i pakai tudung, baju yg seksay mcm tu mcm tak berapa sesuai.
enough yg muslimah, cantik, and the most important of all aurat kasi tutup.
haha bukan nak bajet ape la, ye la sy pon bukan tudung labuh apa tapi muslims kan,
mesti la kena jaga. WAJIB tau ;)
tapi kan cantik kalau colour lilac pastu gabung dengan silver or silver maroon ;)
or turqoise putih dark silver OMG sngat georgous !!
whoaa comelnye.
taknak la macam dekat garden garden , asal simple je okay.
tapi kalau kahwin dengan org kaya mesti nak yg grand kan. kawin kan sekali je ! :)
siap nak naik kereta kuda okaaaaay haha.
and semua mesti mengikut colour tema !
ala bia la wedding aku, haha
kek 100 tingkat, ajak satu malaysia datang ehehe.
amacam?

over ke ?
maybe :D

2009Sexy New Wedding dress/gown & bridesmaid Size 4-32 Pictures, Images and Photos

No comments: