Thursday, August 18, 2011

Day 1 #How did you get your name

How did i get my name ?
hee, mcm mana ek. sebenarnya macam ni tau, dulu when my age around 4-5 years old
tak silap kiteorg penah duduk penang. my dad taking master @usm penang and my mom ade la
keja sementara sikit.
and my mom cakap nama sy org keling yg bagi !
ada ke patut ?
pandai pulak keling bagi nama,maksud sikit punya bagus !
haha .
padahal masa tu umur sy dah 4 tahun okay -.-
sy pun lurus bendul sgt pergi percaya hahah. sebab nya macam ni tau, lepas sy kan start adek adek sy
nama bia vogue gituu . nak mention ke ? tak payah kot -.-
maybe sebab tyme mak sy lahirkan sy, dia takde idea kot haha .
and one more thing , birthday sy sehari sebelum mak sy .
so kira kalau la dulu mak sy boleh delay sy lahir sehari, mesti harijadi kiteorg same ! Hehee
tapi sy dah lemas sgt sebab tu nak keluar HAHA :D
okay thats all ;)

Doodles <3

No comments: