Thursday, May 19, 2011

Well done syahida ;P (hihik)

Hiiii !


Okayyy meh sini dekat dekat. Nak citer, hahah. Hm, hari sabtu lepas aku digemparkan oleh mak aku, hm bahawasanya aku kena amik ujian computer atau lebih dikenali sebagai *statik. Eh? Maah laaa, taktao. Hii. Nak cakapnyaa patotnya semalam tau kena buat, tapi delay harini. Semalam ingat nak baca buku alaa, buku belajar dia tu lah. Warna kuning buku latihan , and warna biru buku KPP tu. Ohkayy Ohkay, I know. Lame gilaa aku nak citer dekat sini kan, org lain selambak dah dapat licence, haha. ;D suka hati aku lahh ni belog aku bukan belog awak , okaay pelik. Aku-awak kan nak buat gangster tapi tak jadik. HAHA. Okay enuff merapu. So then, terkocoh-kocoh lah aku pagi tadi, peluh peluh bangun sebab berdebar ( aku mmg gini, akan peluh kalau sebelum tido tak settle sumthing ) buku tak bace lagi ! I know, ni bukan spm pun, jawab jea. Weyyy aku takot dengan mak aku lah! Aku takmau aa dapat setakat cukup makan auntie woi. Nak lah byk. Lagipon aku tak pnah rasa berjaya, haha dapat 47 macam dapat pointer 3.7 tau? Hahahaa ! Baca punya baca, menghafal tahap, kalah aa SMU dulu. Kalau aa smu dulu aku menghafal gini. dah Imtiyaz dah aku HHA ! Then atas kereta cikgu baca, odw nak pi test baca. Bapak ah, heeee. & jeng jeng. Aku buat la, cepat molek, ntah nape, bhaha ;P okayy aku siap dlm masa 21 minit 30 saat && cuba teka. Aku dapat berapa ? Heeee 47 bhaii ! Okay sikit jea sebenarnya sebab aku tau belambak lagi org kat luar dapat 50, hihi.Kesah apa aku ? 47 tu byk lah salah 3 jea wey. HAHA kalau ah, ( ishh kalau lagi ) aku stat study last week lagi, 50 dah aku ! 500 pon bole kut, haha ;p *okayy riak


Nak cakapnyee, disebabkan aku sekolah kat kelantan, so aku terpaksa tunda lagik amali aku --' memang setahun lah amik masa nak siap lesen aku, Aku dah btau mak aku. Nak sambung buat kat kelantan jee, tapi mak aku refuse, haha. Aku cuak gak buat kat kelantan sebenarnya, No offence wey tapi cikgu dekat Yakin Pandu tu boleh gatal sikit lagi ! Kan izni kan ? dy tau hehee. ==' aku teman soda pergi buat lesen moto, mak aihhhh cikgu dia. Meletop. Gatal tahap badak. *eh ada ke ? Aku bersyukur habis ni dapat cikgu perempuan :') lembut, cun pulak! haha


Sooo kalau aku nak buat, buat lah nanti cuti. Yeah budak STP kan, cuti mcm sekolah aa. Nanti bulan 6 2 minggu aku cuti, haha, time tu lah belajar balik ;) & belajar sepenuhnya sampai dapat P, lepas raya. Haa amik kau , grr. ''Tulah mak cakap takmau dgr, abis PLKN merayau rayau, pegi situ laa sini lah sinun la *ehh mana ada sinun --' kan sekarang. Lmbat drpd org lain dapat lesen''. Masuk aura mak, hahaaa ! Okay orang lain sebulan jeaa , aku setahun sampai. Gi-la ==' Takpe jea. At least bia aku ready dulu hihi. Okay now, nak cakap aku macam bodoh ke, macam bangang ke, bajingan ke. what the eff ke wattahak kee, ikot korang, haha. Aku happy aku ada belog, sbb boleh luah sini ;P aww


congratulations Pictures, Images and Photos

*Okay aku jalan dekat photobucket, cari gmbr CONGRATULATION. Aku jumpa nih. Relevan kah dia ada dlm column tu ? Apekah ? Aku rasa takde kaitan ponn --' Muka tuu biar handsome, (haha) kalah lah Adam Lombok && ammar noran.*rindu anyss okay haha ! Ehh famous kejap dy, haha ;P

congratulations Pictures, Images and Photos

*ni baru betull haa ;)
Kbyeee semua, muahh !
4.23 pm 
Thursday

4 comments:

saayaHM said...

congrats kak :))

Syahida Che Lah said...

HAHA ye laaa TQVM ey HM ;)

saayaHM said...

SOKEY LAA...

Syahida Che Lah said...

heheh okaay ;D