Wednesday, May 18, 2011

Izni aku SAYANGS kauu :')

Hhehe sukak bebena aku buat paint nii,best ! Nahh, this is special for youuu Wan nurul Iznifatin sebab kau dah bantu aku ! HAHA tenat aku semalam mikir pasal ni, then tadi *baamm* kau tawarkan dekat aku nak tolong, ahahahaaa ThankYou okay ? Kawan ; Heart kauu ! <3
Look, blog aku, dah okaay lah. Tkde lah tahap buruk kan ? Hihiii ;D okaay okay je lahh. Hm, sekarang dah tak bengang lagi ! Smile, sekda, smileee ! :P



 Nah, this is her :D Thankyou sekali lagi beb.

4 comments:

Wan Nurul Iznifatin said...

hahahahaha *gelak sambil klua air mate bole* ngekk.
takde hal la aku tlg setakat aku tau. aku pun jakun jugak haa.

Syahida Che Lah said...

muehehe ! Okaay at least kau hebat lagi , bhaha XD

Wan Nurul Iznifatin said...

HAHA. jom buat banyak banyak post HOT! hehehe. kite je kot active blog neh kan?

Syahida Che Lah said...

haha peja kau nak campak mana bhaaai ? ;P