Sunday, May 22, 2011

Sayang 3 org budak physco tuu :') *Hari Penat serius --'

School Pictures, Images and Photos

*sorrry nampak pecah sbb terpaksa buat Medium size  sebab tu pecah. Sorry kay :')

***

School doesn't deserve to have the word cool in it Pictures, Images and Photos

AGREE ! hahaaa


***
School word 10-16-10 Pictures, Images and Photos

***
Semangat bapak lah aku kan , HAHA sebabnya kan aku nak pergi sekolah esok. Punya ahh siap search PHOTOBUCKET cari school. Macam biasa. Taip school. Keluar natang-ape-ntah. Gmbr org amik gambar sendiri lah hape, haihh --' sabit ke school dengan mereka ? Afta type school word. Keluar lah yg ni. Ni pon dah page ke 11 ke berape-entah. Aku tak ingat. KESAL woi ! Haih. Kadang kadang mood aku boleh hilang dengan photobucket jew. Hi hii

Sebenarnya , ni tengah penaaat sgt :'( penat sangat sangat . Tadi sampai kelantan pukul 12, terus pi KBmall, kaluar dgn mereka mereka, HAHA. Sangat best ! Aku treat dorang Pitzza ! *comel lah kan eja macam tu kan ? Hihik. Hm, okay then oder lah. habis area 70 something. Under 100 lahh, okaay je la ;) Senanye cuak. Sebab tuu duet my mom bagi untuk beli barang nak duduk hostel esok ! Hehee . Tapi Yaa support 20. Apik 10. Okay lah tuh ! HAHA syukurrrr sngt dah :') Then belilah stationaries , toiletaries && so on. Yang bestnya tadi dekat KBmall, ada Spell It Right ( SIR ) tau ? Korang tgk tb tak ? Mana lah tahu nmpak aku HAHA. Okay lahh ada gak wakil dr sekolah aku hee. Tapi tak sampai finale pon, tapi okay lah. Pemenang aka wakil kelantan pi peringkat kebangsaan budak SEK.MEN. Zainab 1 :') second dak laki okay dia nmpk serebehh jea tapi second place beb. Jawab? Haa :D Yg budak sekolah aku tuu, Muka dia nmpk macam tak bermaya, tak nmpak Genius pun bak kata org, tapi masuk SIR mmg sah sah Bi power. Igt apaa wey payah nak cari org KELANTAN yg power Bi. Serius cakap ni jangan amik hati pulak :) Hihi. Baru lah aku sedar pepatah 'Don't Judge A Book by It's Cover' :) *cewaah. Paling best shopping dekat ***** tadi ! Bnyk barang beli Whoaa. Sukak. Okay meh lah nak bagitahu. Star star tuhh MYDIN hokeh. I shopping Mydin je uols, tak macam uols, hahaa. Badan I nih gatal kalau brg mahal ! Kui kui ;P

Pergi makan lepastu bla bla bla ( malas cerita ) then balik hotel. Hotel murah murah jeee tak macam uols. HAHA okay gedik pulak rase *brr. Hm okay lepastu sekarang aku hapdate blog dekat Hotel lah ni, HAR HAR ! Okay tak hebat pun tapi nak cakap je Heee. Stress. Esok sekolah! Jumpa Abu. Lapih && sesape je. 2 mamat tu macam bestfriend aku dah woi ! HAHA <3 them. Memories kt KBmall tadi takbole lupa woihh. First time in my life jalan lama gila dengan Abu, borak bnyk gila dengan Aniq sedoo & kene kacau kuat gila dengan Lapih. Saiko kejap aku. *favourite dorang lah  main saiko dgn aku, kesian akuu wahhaa ;DD Tapi papepon, sweeet. Banyak sgt cakap, jalan jalan. Story tu, story ni. Hik Hik :P But sokaay lah aku suka jea. Their cheer up my days yeah ! Thankyou Thankyou banyak banyak sebab buat aku sengihhh je dari tadi sampai sekarang :') Korang pun tahu lah kan pasal duet cadar tuu --' Abu punya pasal, Grrr! Geram nak penyek penyek! HAHA mak aku okay je kot korang pulak cuak :P syg aku lah tu, haa ha ! siap nak ganti lah hape. Heee sweet ! Pastu mintak maaf kan ? Msg sama 3 org mak aih lenguh eden nak balas. ( aku tau korang tga main saiko lagi, Grr ! ) Yang balik best aniq view blog aku terus lepas aku kata ada pasal dia (kurang hasam) HAHA tinggal lah komen sikit Cik Aniq Durrani weii Hee :D

HEART uols including Buyaa, Soda, Nia, Apik ! <3

love quote Pictures, Images and Photos

love quotes Pictures, Images and Photos

Hi... Pictures, Images and Photos

Sorry its sounds Cliche tapi. Aku betul suka bila korang ada dekat dgn aku.*Okay cehh :P


12.13
-Sunday-
Ready nak masuk hostel lah pulak kan --' Mummy HELP !

No comments: