Saturday, May 21, 2011

Kelantan sekda datang lagi (muka bosan)

HAHA , okaay bosan nya. Kelantan lagi haha. 5 tahun tinggal kelantan sampai aku lagi expert jalan kat kelantan dr pahang --' hha.
Okay list untuk hari hari mendatang *cehhhh* :

  1. aku akan sekolah okay. bold - SEKOLAH
  2. aku akan jejak kelantan untuk kesekian kalinya =='
  3. aku akan masuk asrama ! (waaaa helpp)
  4. aku akan start blajar *dayyum*
  5. aku akan jumpa dia tuuu, dia tu, dia tuu & dia tu kat sekolah. (mencapap ah kan aku, haha)
  6. aku akan pakai baju tu-tudung tu-kasut tu.
  7. aku akan pergi sekolah je , taktau dah ponteng tu ape HAHA
  8. aku akan bangun lewat sebab aku duduk hostel kan. rawr!
  9. aku akan pakai bekas pensil baru , pensil picit baru , liner baru. Segala bagai baru lahh!
  10. aku akan jalan kaki pergi sekolah sebab dr hostel <-- dulu dengan moto Hihi
  11. aku akan dpt jawatan besar (okay itu bajet, abaikan)
  12. aku akan dapat pakai baju lain tiap tiap hari yeaaay !
  13. aku nak tido byee :P
okay semangat nii nak pi kelantan, hehehh ;DD


qlatey Pictures, Images and Photos




Okaaay aku ada extra post. Haha.Now, pukul 12.37. Aku msg dgn peja, aniq andd ***** HAHA ;D
Then si ANIQ gedik tuuu tau aku tengah hapdate blog. Hahahha okay then tau tak dia suruh aku buat apa ? Dia suruh aku buat post pasal dia okay! hihiii nakal kawan kawan aku kalau korang nak tahu *okay geli ckp nakal --'
HAHA
okayy nak buat post apa ni. hmm .. hmm .. *garu garu dagu* hmm .
ah! got it. Haha aku tau. Kaki mung tenga sakit loni. Sooo, aku nak advise mung. Bo lah gerok nyohh =='
Duk dumoh jah tokleh kow ? Kow abu hok hasut mung suh tubik nga dyo ? haha !
Tadi mung oyak aku nihh supo ma mung , ngepek. Aku syg ko saem aku sebab tu aku duk ngepek. Pehe ?
HAHA jngan salah faham, sayang sebagai kawan :) ABU HUZAIFAH ponn aku syg <3
hahaaa ;D
kalau ABU baco ni, mau koya dyo HAHA
2 3 hari ni, bakpo eh. Babak molek ? HAHA dulu Abu. Tak abih abih mskol aku.
Lonih Aniq. Gilir aa sepmu. Padey doh, HAHAA !
Okay tu jah untuk malam ni :') okay speak kelantan Hehe
Esok aku gerak pegi kelantan. Doa selamat perjalanan okay . AMIN ~

2 comments:

nurhasnida said...

sekda nk pg klntn?smbung form6 ke?

Syahida Che Lah said...

Ha aah ;) hehe kat falahiah !