Tuesday, May 17, 2011

Im home yeah ! :)

RETRO Pictures, Images and Photos

haha nak cakap yg , IM HOME :D macam ada satu lagu tuu. 'Im comin home home, Im comin home. Tell the world Im comin home' Ecehhh! Aku pandai nyanyi kau pandai? HAHA :D okay Im taking STP yaww. Kan kauorg tahu dah rite? Aku amik STP dekat sekolah menengah AGAMA falahiah, pasir pekan, Kelantan :') sorry jay. Kenapa aku bold, Strikethrough siap agama tu? Sebab aku sendiri pon tga blurr lagi HOMAIGOD aku amik jurusan agama bebb. Haha org lain law, accounting apa aku amik agama ! sehh ;D macam DIA ckp. ' Syahida isteri solehah laa lepasni :') ' HAHA okay kita tgk nnt ! Solehah mana aku, Hihii. Kau ada org take care? Hahaaa! & Degree afta stp untuk jurusan agama is LAW ! Can't wait ! Aku sekolah kelantan ! Jauh dengan kau. Jauh kan, sgt jauh. Betolla semua dah nak berterabur dowh. Haiseh. Kejap jea, macam semalam baru masuk PLKN , sekarang semua pecah nak masuk U dah Hee. Okay aku benci kalau aku tga sedey pasal ni dtg org cakap 'Chill sekda' Hey the word CHILL tu buat aku muak. Dari dulu suro aku chill Yesss aku tngah chill lah ni ! Haiseh lapar lah pulak kan , i have fucking interesting story nii nak share ! Tunggu nanti yaw :D

I'm fucking SINGLE laa kan, awak?
cukup laa 3 bulan :'(