Wednesday, May 18, 2011

Credit to myra untuk GO;SSIP ;)

Click utk tumbesaran :')



Mungkin, bagi korang, kat kuar nuh. Boyfriend ialah anugerah terindah buat korang right ? But not for me. Bagi aku kawan lahh anugerah paling terindah buat aku ! Girls Organization Sweet smart Intelligent person :) Mak aku pernah ckp, ' kakak ni asek kawan jeaa , adek bukan nak hirau. Kawan ni time ni jea tapi nanti susah senang, siblings jugak ada ' aku mcm diam jea. Mak ada point yg betul disitu. Haha. Aku admit , even kak marina senirik penah ckp , kawan tak kemana. But kawan sejati , kekal sampai bila bilaa. True :) kawan aku sekarang mmg kawan sejati. Tak caye ? Korang boleh tanya sesiapa jea. Payah nak cari mmber macam dekat MMP. Like seriously hell, mmg betul. Aku sokong 100% ! Diaorg, susah ada, senang pun ada. Betul. Berbeza dengan dunia luar, MMP punya 'saem' ( haha ) ada kelebihan sendiri. Hahaa. Korang boleh buat aku RINDU setengah mati dekat korang tahuu takk !


- Ingat lagi tak afta spm ? Ehh , bukan bukan. Time tuu eko punya class , esok tuu last exam. EKO kan ? Munie bawak masuk nota wey, debe molek Hihiii ! Mula mula siapa dah leleh ? Guawan kan ? Then aku. Sebok. Rasa sedihh , rasa bakal kehilangan something kaan ? Weii 4 tahun kawan tapi mcm dah doploh pat tahun kawan :) mana lagi nak cari Go;ssip && Infinity macam korang ? Pergi wakaf che yeh pun belom tentu jumpa tau, Hihiii *shit. Siapa igt ? Aku kan mcm bawak fenomena EYELINER dekat hostel sampai wadah pon turut pakai. Mukaa bole bapuk sikit lagi HAHA !  *I wish wadah boleh baca :') . Okaay wadah okay lagi tapi DAYAH weii haha. Trkezut mak tgk dia pakai eyeliner sekali contact lens bhaaai. Kau jangan. Kalah Tiz zaqyah hahaa. Then, malam last. Conteng eyeliner kat tangan tulis ' GO:SSIP, INFINITY ' sumpah sebbok. Menitis air mata kaan korang ? Even Myra & Farah pindah sekolah. Tpi diaorg ada selalu tauu dalam hati aku, dlm hati Go;ssip :') Sayang korang mati mati weyy >.<

-Abis spm. Berterabur habis. Yg paling cepat, *zassss. Fiza Mazli :') dia lah siap lesen paling awal, dia lah masuk U paling awal. Heeee padahal dia sokmo kena kutuk dekat mmber mmber aku kerana tahap malas dia lagi teruk dari SIPUT. He he. Okay then yang aku tauu, myra amik Kursus BI kt kelana jaya eii ? ( rinduu dia ) Keqra, dah pandai cari duit wei. Siap ada duet nak beli mesin jahit senirik ! Bukan duet mak dia tapi duet dia bebb ! ;D pandai jahit baju kurung && so on. Aku bangga dgn kau keqra ! *crying* moknik, biee amik lesen blakow kan? test JPJ. Izni also. Hmm *garu garu dagu* siapa lagi. Dini, fasha tiah milyn, anah. Amik stam semua. Alhamdulillah ! Then , yg pegi plkn tuu plkn lah. Bella, bie, wan, izni && Including me ! :D *lovedd



-Alkisaah 5E2 yg memang sengaaal ! HAHA dayah dengan taktik meniru tyme sejarah ( kena puji sokmo ) org tak baca pasal thailand dayah dah buat. Memang kena puji lahh wey Hehe ! *aku & milyn geram nak bgtau perkara sebenar Hihi. Munie dgn debey dia tido time Ustaz Bahar. *Bat amacam weh? Dini pulak PURPLE dia tu je lah ! Hehe. Milyn-aku-Yehey. Kecek huduh gelak gelak kecek kuat. Memang juara lahh wey Hehe ! Siaapa nak cari gado ? Bang Bilah ? Kirim salam awal awal Hehe. kak sar. ntah lah.Nyit nyitt. Hihi sepi. Aku ingat munie pernah merajuk sebab yehey beli nasik tak beli kat dia Hehe ! *sweet* Munie, kau tak tahu ape lagi aku-milyn-yehey buat kau tak tau Hehe. Tulah kau duk depan ;P Jasa bawah meja aku & Yehey weh ! Menyelinap makan nasik goreng time Ustaz Bahar ! tak tahan lapa bebb.  *bangga* Tak sedap dah 5E2 sekarang ustzh norhayati ckp :'(
RINDUUUU !


-Andd now. Semua masuk u. Yg tak dapat aku, myra pcjoh aite ? Sokaay, ada matrix lagi tunggu korang :') Buat betul betul. Berjaya punya Insyaallah. Dengar cerita, Munie bakal pergi JORDAN, so do anah. Hihhi anah kan dari dulu lagi nak heret pergi jordan ? Dengan aku-aku pon kena Hehe ;D *comel* Aku amik STP jea, haha. Mula mula bapak ahh memang rasa LOSER. But now, tak. Aku rasa peluang cerah jee tapi rezeki masing masing kan ? Semua okay jea aku tau. Aku harap next reunion semua ada kerjaya dah ! :)

-Then, engaged. Kita tengok siapa tunang awal. Peja rasenyew HAHA ! >.<


-Married. Okay aku tunggu. Go;ssip , Infinity, siapa hok nikoh dulu Hehe. Aku tak sbr nii nak ada org panggil aku aunty SEKDA ! heee. Bak kata sekni, yg paling tak gelenya tu lah nikoh paling awal. Siapa ey? Dayah kott HAHA !



*next reunion hope sngat korang bawak anak masing masing okaay HAHA !


*The End*


The memoir of LOVE. 
Memang sumpah, tak boleh lupus. 
Aku syg korang gila vavi 
Kawan foreva muah muah okay ?
12:00 am
Wednesday
*crying*

4 comments:

Wan Nurul Iznifatin said...

weyyyyyy, sebok molek bace. :'(
cepat nye mase jalan kan? hm, so sad.
btw, aku tgu kau bawak anak kau sekdaaa. HAHA :P

p/s : xde butang like ka? ingt nk like post ni. mwhaha! hey letak la dekat fb. baru bole likeee :))

Syahida Che Lah said...

HAHA apaa kau nak tgk anak aku pulak :) anak aku muka mcm aku ni je haa, ( cehh ) haha.

Yupp cepat masa wei. Gi-la. Aku rinduu pondok menunggu ! Sebenarnya kan mcm bnyk nak tulis tapi takbest pulak panjang-BORING nnt ;)
Kita kan sep berulang ? HAHA

Er done already. Kau tak like dekat FB siapp HAHA

manura (: said...

i LOVE yaww !

Syahida Che Lah said...

hehhe manuraa love yaw too :P
bby I need yaw ! haha