Tuesday, May 31, 2011

cendol punya mamat --'

Hi hi ;D hha. Sorry sgt sebab lama tak post kt belog ni. Biasalah, sekolah jauh. Duduk hostel pulak, haih ==' soo cane cane pon kena sabar jelah. Ngee ;D okay kali ni nak story pasal CENDOL. Sesungguhnya title di atas tu tak de kaitan pon. Saje buat gempak. HAHA

cendol Pictures, Images and Photos

Haha aku taktau lah, bagi korang. Nampak tak terliur langsung kan. Tapi bagi aku. Slrrrup! Sgt meleleh air liur aku. Bukan aku nak cakap ape. Tapi nye, habit aku. Bila aku jalan kt Pasar malam kan. Mesti aku akan beli air ni. It cost only RM 1 je tau? HAHA murah tak murah. Kadang kadang. Yg aku beli semua tak best. Serious tak best. Geraaaam aku! Tapi before beli punya lah selera tgk. Hirup sikit, tak best. Aku campak longkang. --' Tabiat bapak buruk, ngehaha. Bukan ape, semalam. Aku singgah ada satu gerai ni. Makcik tu sekali ng anak pompuan dia. jual kt situ. Aku tgk macam kesian gile kot makcik tu ! Aku oder cendol 1. Lepastu bila aku tgk dia & anak dia mcm kesian sgt sgt. Aku pon ader bnyak lah sikit, cendol 2, abc 2, air jagung 1. Hamik kau. Semua aku beli. Sebab aku rasa kesian sgt, sumpah. Dorang pun mcm happy je soo okay. Sampai umah, aku try lah cendol tu. Okay. Tak sedap. SORRY bukan nak cakap apa tapi rasa mcm basi. Dah lah aku borong, sikit punya byk. Sape nak habiskan ? Jawab jawab. Aku rasa kesal jugak laaa kan, tapi nak buat cane. Redha je lah. At least aku dapat tolong makcik tu. Aku geram je nak suruh makcik tu keep the change sbb kesian sgt. Tapi kang, dia igt aku simpati kt dia ( padahal mmg ye ) tapi. Tak semua org kan suka kalau others simpati dekat dia. Betul kan? So sku doa perniagaan dia laku :) & untuk ending nya. Malam tu my mom pergi pasar malam, beli cendol. And okay. Tu lahhh cendol murah and paling besssst aku pernah rasa ! Yeayyyy <3