Friday, May 6, 2011

Bye Bye ABERDEEN :'(

aberdeen Pictures, Images and Photos

nampak tak? Seperti yang tertera, kat atas adalah University of Aberdeen :'( semua mcm dah tau kan dapat U mana apa. Dah nak berterabur dah pon GO;SSIP. Sedih, hell yeah, memang sedih, Sorang Uitm sorang UIA. Haihh tahniah yah. Aku lah setempek ambik stp. Loser lah kan aku, kan ? Sngt loser. Dah tak payah nak sejukkan hati aku lahh weh. Kau failed. Kau sgt failed !
TAHNIAH anda gagal memasuki kemana mana U pon. Yes syahida, tahniah :'( Ambik stp lah kau jawabnya !


ptttfff : siapa suruh bodoh sngt kan ? mak aku tak suruh. aku ni haa malas. hambik laa . setimpal dengan kemalasan kau , bodoh !

No comments: