Tuesday, September 6, 2011

10 wishes. Okay what theee ?

Geeeeez ? 10 wishehs ? Ohkay, I dont get the point here -.-

Setelah lihat blog peja, baru la dapat point. Okay letsgoooo!

  1. I wish. I nak boyf I yg I kenal dulu. Likeeeee hell want it and i want want want :'( Imisstheoldyou
  2. For sure utk masa terdekat ni I nak Blackberry Bold3 sejibik macam Fiza mazli teww
  3. Nak SatriaNeo nanti masuk U, Okay tak? hee. And I want LC! U know LC? Motor okay
  4. Dah lama terliur tengok org pakai skinny jeans. I wish I bole kurus cepat and bole pakai skinny !!
  5. I nak wardrobe yg penuh dengan jeans, heels, flats, abaya, shawl, and argh kalau nak listed esok ta habes!! :D
  6. I nak jadi famous. Macam famous amos tu? Haa like that. Tapi taknak jadi artis :p try fikir mcm mana?
  7. Boleh jumpaa dengan LOOK-man. True love. Cehhheh ! Haha wujud lagi kah lelaki baik?
  8. Nak banyak duet. Biar sampai taktahu nak buat apa kalau banyak duet.Whuah! I like this!! :p
  9. And yes I nak jugak biar I ada banyak sgt barang sendiri sampai bole bukak my own shopping complex! Ahaks!
  10. I just want him. So bad.. Nak dia! :'( *Er and lotsa money too! Sempat lagi! Tehee.



Done. Its simple and meraban, Okbai :p

No comments: