Monday, September 5, 2011

10 things I HATE Grr

Hi, salam :p
Haha, ceh over je kan Title tu. Grr Grr siap :pp
Okay here we go. Challenges seterusnya ..

10 things I hate :

  1. Bila online, ada msej masuk. Nak lyn msg lagi, fb lagi. Tak pun ade laki sengal mulut sial online. Tak sukaaaa!
  2. Bila ada org ngumpat I belakang / depan. Dah ngata depan tak cover pulak. Main jeling lagi. Aih!
  3. Ada org tengking I tak pasal pasal. Tuduh I atas salah I tak buat.
  4. Mak tak beli apa yg I mintak. Lagi lagi bnda simple, mcm jeans, makanan or etc. Haha!
  5. Bila ada org komen aku. Ikut la cara I pakai shawl ke, baju ke, match or tak, I punya psl okay?
  6. Bila I tido sedap sedap, org dtg kejut dengan cara tengking I. Haa nak kena ni!
  7. Phone I org kobek habes, dengan msg msg dia baca. Amboi, sedap kau yek? Nak check apa?
  8. Bila duet habis. Tak bole shopping lagi ;(
  9. My ustazah PQS form 5, Dobitoh sekolah lama, cikgu disiplin and kaunselor sekolah baru -.-
  10. CAACINGGGGG ! OMG I HATE THIS CREATURE ! sumpah dalam byk bndaa, ni I paling geeeli!
Done sygs. Assalamualaikum :') Thanks for reading !!

No comments: