Monday, September 5, 2011

10 things about me

Okay here we go ;)




  1. I ni degil, sangat sangat degil
  2. I tak suka org paksa I
  3. Tolong jangan kongkong I. Kalau I nak pakai jeans and shawl, jangan tak bagi, kalau tak.. Hehe
  4. I suka chocs but akan mengambil masa yg lama utk menghabiskan dairy milk yg large size punya tu
  5. Sgt sgt addicted dengan Ipod, Ipad, Lappy but I doesnt have one. SOBS
  6. I suka minum air, tapi cawan selalu letak mcm tu je dalam sink :p
  7. Masakan I best ! Nyum :p
  8. I selalu tukar BF. But dont get me wrong, sy setia sebenarnya, sebab kalau masa couple mmg syg dia sgt sgt just, cepat rasa bosan kot?
  9. Rasa lelaki nama Afiq / Hafiz handsome and lelaki nama Fuad, Bob, Taufiq ni gemuk + chinese look ;P
  10. I loveeeee to makan, makan makan. I eat a lot, thats why buncit ni, Haha
DONE

2 comments:

Nabihah Zamri said...

macik!! taufiq aku ta gemuk apetah lgi chinese looks... take note. :P

Sekda DOMO ! said...

Yeke? Hahaha aku salu fikir gemuk. Chinese look tu aku dapat rasa laa :P

Alolol sorry ?