Friday, September 9, 2011

10 important people :')

Assalamualaikum. Klau jawab, awk awk semua comel :p
Klau tak jawab, haa, kau jawab laa dengan tuhan ye!
Hihi okay today sebelum malam ni berangkat ke kelantan, kita update laa sikit sikit belog kan. Haha


10 people that I cant live without. Here we go ;

  1. My mom and my dad of course! They are my everything! I just love them Infinityyyyy much! :) 
  2. My siblings. Adik yg gila gilaaa, yaa apik, and apik. I only have four siblings and semua comels. Err ?
  3. Nenek. Afta my Aki meninggal, dia replace ganti org yg penting dalam hidup sy.
  4. En. Al :) *Even dia cuma boyfren not my hubby, but I lovee love him. Ta salah kan ?
  5. Kawan kawan of course! My friends are my soul. Scope sy agak luas sbb sy ramai kawan. And ada laa yg special like, Myra, Peja, Abu, Aniq, Geng dahlia 2, Gossip Infinity. Eh kalau listed esok ta abih aih!
  6. MY NORUS SYUHADA. Dia banyak tolong sy! :) I love herrrrrr n sis ekin! kakak sy! :)
  7. My junior. Geng 2mk. :D *termasuklah budak 2 ekor ni, Er Akon && FR 
  8. All my teachers, MMP teachers, my falah teachers. You guys rawk my worldd yeah!
  9. I hate my ex. kang kontrobesi pulak. :p
  10. And last but not least, I cant live without my DOLPHINNNN. Wah ni people ke ? Ah do I care ? syg sgt kat benda ni. My Ex kasik. EX okay ! Sumpah tak bole tido tanpa bnda ni, But bnda ni besar , nak angkut pegi kelantan pun susah =.=
























Tu jeeee :') Ilevthemall!

Okbai assalamualaikum !


2 comments:

myyraaawr™ said...

love the 3rd photo.

SekdaBUGS said...

haha sure do :D