Sunday, June 5, 2011

SLEEQ !

Hi Hi semua !
Hi DOMO sekalian ! <3

Hehh, saje je panggil korang DOMO. Berbunyi lebih comel bukan ? Hee okay. Sebenarnya entri nihh nak memberitahu semua pasal this *err apa eh? Okay penyanyi lah. Dorang dua org. Okay maybe dorang tak lah segempak penyanyi DUO yg lain tapi semestinya dorang menjadi kegilaan aku kerana dorang sooo freaking C O M E L :p They are SHARIF <3 & ALYPH !! Freaking here whoaaaa !

Tadi my friend ; http://www.facebook.com/profile.php?id=100000988456801 [ Ini link utk ke FB beliau ] HAHA dia promote pasal lagu terbaru SLEEQ. Untuk dia. Oh godd best. Lirik dia kan mcm simple simple pimple gitu. Utk gegirl mcm aku ni mesti SUKA sgt dorang ni. Hee. Sape ingat lagu dulu dulu dia? Its CUN SAJA. Lagu tu mmg banyak sgt memory aku. First taim dga lagu tu dlm phone member aku. Ulang ulang dga. Tak pnah pulak nak bosan kan. Sekali tetiba HITS dalam radio seminggu kemudian. I was likeee. OHH EM JAY. Rupenye lagu yg aku dga tu BAKAL FAMOUS. Aku sangka lagu yg dah nak pupus, Hahaa :p

Click utk dgr CUN SAJA
*bessst sgt ;)

Okay berbalik kepada story pasal my friend share lagu baru sleeq tu, sebenarnya ada terselit lah sikit story pasal ehem ehem mmber aku tu. Okay. Nak story kat sini ke? Kalau mmber aku tu baca belog aku ni memang mati lahh aku kena PIJAK. Kaki dia dah lah besar gajah, HAHA. Taksempat aku nak jumpa JB :(
HAHA bangang sekda. Okay aku nak cakap sebenarnya THANKYOU sgt sgt sebab share lagu ni. Ouh banyak siot memoriess dgn SLEEQ ni. Er i mean lagu dia lah, Hahah. Hm tsk tsk.Ghinduu :')

Click utk dgr UNTUK DIA :
*Sweeeeet :D

Many more lah lagu sleeq. Okay pengakuan jujur, aku tak pandai sgt nak bermain dgn link link ni. Aku tau COPY lepastu PASTE. Sory kalau entry kali ni mcm HODOH gilaa lah wei sekda. Kau ni apahal sekda belog BURUK nk mampos ni. OHH shit. Aku tak pandai laaaaa -.-
Takde siapa nak ajar aku ke ?


*KAU BUAT AKU 

*TANYA NAMA

*MASANYA

*PILIHLAH AKU

*MOVIESTAR

*SELAMAT MALAM

Okaay korang dengar je then CHOOSE yg mana sedap didengar. Fav aku PILIHLAH aku! & menjadi favouritas Beshtie aku jugaa :D
Kesimpulannyaa lagu lagu dorang semua jenis SMOOTH jee sedap je dgr (:
Kalau org yg bercinta tu dgr dgr lah lagu SLEEQ ni. Suree tersenyummm je !


P/S : Lupa nak mention. Dorang ni dari Singapore. Ala ala imran ajmain, Aliff Aziz lah! Patot lah handsome jee kan ? Ouh sila lihat Shariff tu :') Yg kanan! HANDSOME 5 STARS I bgi taw !

sleeq Pictures, Images and Photos

Sleeq Pictures, Images and Photos

Sleeq Pictures, Images and Photos
*awww syariff :D

sleeq Pictures, Images and Photos

Sleeq Pictures, Images and Photos

sleeq Pictures, Images and Photos

senang cerita bukak YOUTUBE - search for SLEEQ songs. 
Tak rugi ponn sebab dorg memang tersangat talented & Best !

With LOVE ;
sekda DOMO !

2 comments:

FaAm said...

blog akak comel la,
mane ade burok ;)

Sekda DOMO ! said...

HAHA mcm huduh lah :P

FAAM thanksssss !<3